Ποδόσφαιρο

08 Δεκεμβρίου 2016 14:07

Παναθηναϊκός : εκτός αποστολής ο Μπεργκ

Γιατί αποκλείστηκε από τον αγώνα με τη Θέλτα ο Μπεργκ, μετά τη συζήτηση με Ουζουνίδη. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για το καλοκαίρι ξεκίνησε.

Παναθηναϊκός : εκτός αποστολής ο Μπεργκ
-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αποκλειστεί από τους ‘’32’’ του Europa League, όμως κίνητρο υπάρχει για το αποψινό τελευταίο παιχνίδι με την Θέλτα Βίγκο στη Λεωφόρο (22:05). Οι ‘’πράσινοι’’ θέλουν να πετύχουν την πρώτη νίκη τους σε φάση των ομίλων της διοργάνωσης μετά από τέσσερα χρόνια και να συγκεντρώσουν βαθμούς ενόψει των επόμενων κληρώσεων.

Ο Μάρκους Μπεργκ έμεινε εκτός αποστολής, μετά από σχετική συζήτηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με τις μετρήσεις του παίκτη να δείχνουν ότι χρειάζεται ανάσες. Ο Σουηδός επιθετικός που αγωνίστηκε και στο Euro το περασμένο καλοκαίρι με την εθνική ομάδα της χώρας του, είναι επιβαρυμένος από τα συνεχή παιχνίδια σε Ελλάδα και σε Ευρώπη.

Την ίδια ώρα, ο Ιμπάρμπο βρίσκεται στο στόχαστρο της Γαλατασαράι και είναι πιθανό να αποχωρήσει τον Ιανουάριο, όπως και οι Σάμπα-Ιβανόφ, οι οποίοι δεν έχουν πείσει με την απόδοση τους. Το τριφύλλι αναζητά ήδη έναν τερματοφύλακα και έναν αμυντικό μέσο, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν και άλλες κινήσεις, ανάλογα με τις αποχωρήσεις από την ομάδα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)