Ποδόσφαιρο

13 Νοεμβρίου 2016 23:59

Το έσωσε με … “φωτοβολίδα” του Τζαβέλλα

Η Ελλάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο στο τέλος... μίλησε ο Τζαβέλλας, ο οποίος έγραψε με “κεραυνό” το τελικό 1-1 με τη Βοσνία στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Το έσωσε με … “φωτοβολίδα” του Τζαβέλλα
-


Μετά από έναν αγώνα με πολλές εντάσεις, η Ελλάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Βοσνία στο “Γ. Καραϊσκάκης”, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του 8ου ομίλου των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Στο 32΄ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Καρνέζη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς, αλλά στις καθυστερήσεις (90+5΄) ο Τζαβέλας “λυτρωσε” τη “γαλανόλευκη” ισοφαρίζοντας σε 1-1, αποτέλεσμα που κρατάει ζωντανή την εθνική στο κόλπο της πρόκρισης.   

Και οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω των αποβολών του Παπαδόπουλου με απευθείας κόκκινη στο 80΄ και του Τζέκο με δεύτερη κίτρινη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΛΛΑΔΑ (Μίκαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Μανιάτης (61' Γιαννιώτας), Σάμαρης, Μάνταλος (86' Καρέλης), Φορτούνης, Σταφυλίδης, Μήτρογλου

ΒΟΣΝΙΑ (Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς): Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς (70' Σούνιτς), Κολάσινατς, Βράνιες, Ιμπίσεβιτς (84' Ντούριτς), Πιάνιτς, Τζέκο, Λούλιτς, Ζουκάνονιτς, Χαϊροβιτς (87' Μπίτσακσιτς), Γιάγιαλο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)