Ποδόσφαιρο

07 Νοεμβρίου 2016 16:59

Ραντεβού Αλαφούζου – Στραματσόνι για το …μέλλον του Ιταλού

Κρίνεται η τύχη του στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό. Ήδη πάντως ακούγονται ονόματα πιθανών αντικαταστατών του.

Ραντεβού Αλαφούζου – Στραματσόνι για το …μέλλον του Ιταλού
-

Γιώργος Τριανταφυλλίδης

Βαρύ είναι το κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά το ...βαρύ 3-0 από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο κόσμος του τριφυλλιού βράζει και απαιτεί από την Διοίκηση την αποπομπή του Αντρέα Στραματσόνι και την λήψη δραστικών μέτρων στην ομάδα, όπως αποτυπώθηκε και στην επίσκεψη των οργανωμένων οπαδών το βράδυ της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, όπου πήγαν μόνο οι Αλαφούζος-Στραματσόνι και οι τρεις αρχηγοί Ζέκα-Μπέργκ-Λέτο, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής "απέδρασαν" με ταξί από το Γουδί!

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τους συνεργάτες του από το πρωί, είναι έντονα προβληματισμένος και θα συναντηθεί με τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη της ήττας, για να ακούσει και την άποψη του Ιταλού τεχνικού για τον αγωνιστικό κατήφορο της ομάδας, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ δέχεται εισηγήσεις για άμεση λύση της συνεργασίας με τον προπονητή και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας.

Ήδη ακούγονται τα ονόματα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από την απομάκρυνση του από τον Πανιώνιο λόγω της ιστορίας που προέκυψε με τον Ολυμπιακό, αλλά και του Γιώργου Δώνη, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο, καθώς εργάζεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στον πάγκο της Αλ Σαρτζά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)