Ποδόσφαιρο

07 Νοεμβρίου 2016 07:27

Παναθηναϊκός: ήττα στο ντέρμπι, “καρτέρι” στο Κορωπί και ...απόδραση με ταξί

Η ήττα στο ντέρμπι ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τους οπαδούς, που περίμεναν με άγριες διαθέσεις τους ποδοσφαιριστές στο Κορωπί, αλλά…

Παναθηναϊκός: ήττα στο ντέρμπι, “καρτέρι” στο Κορωπί και ...απόδραση με ταξί
-

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με «κατεβασμένα» τα χέρια από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και οι φίλοι της ομάδας εξαγριώθηκαν από τη νέα, συνεχόμενη κακή εμφάνιση της ομάδας.

Πολλοί από αυτούς μετά τη λήξη του αγώνα, αποφάσισαν να συγκεντρωθούν στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί, περιμένοντας την αποστολή για να τα πουν… με τους παίκτες.

Η αποστολή αναχώρησε από τον Πειραιά στις 23:15, αλλά όταν πληροφορήθηκε την συγκέντρωση, άλλαξε τα πλάνα της. Το πούλμαν βγήκε από την Αττική Οδό και κινήθηκε προς την Κατεχάκη, για να στρίψει προς την κατεύθυνση του θεάτρου Μπάντμιντον.

Λίγο πριν τα γραφεία της ΕΠΟ, το πούλμαν σταμάτησε και υπό τη συνοδεία πολύ ισχυρής αστυνομικής δύναμης, οι παίκτες επιβιβάστηκαν σε ταξί, τα οποία είχαν κληθεί και ακολουθούσαν το πούλμαν.

Περιπολικά, κλούβες, ταξί και το πούλμαν είχαν σχηματίσει ένα ολόκληρο κομβόι, προκαλώντας τα γεμάτα έκπληξη βλέμματα των οδηγών που έτυχε να το συναντήσουν.

Αλαφούζος, Βλάχος και Παναγόπουλος πήγαν στο προπονητικό κέντρο για να συνομιλήσουν με τον κόσμο, ενώ λίγη ώρα αργότερα τα παράπονα των φιλάθλων άκουσαν και οι Στραματσόνι μαζί με τους αρχηγούς που βρέθηκαν εκεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)