Ποδόσφαιρο

05 Νοεμβρίου 2016 23:25

Ολυμπιακός: Εκτός ντέρμπι ο Τσόρι!

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να “κόψει” τον Τσόρι Ντομίνγκεζ για λόγους τακτικής.

Ολυμπιακός: Εκτός ντέρμπι ο Τσόρι!
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ως είθισται ο Πάουλο Μπέντο επιφύλασσε εκπλήξεις στην αποστολή του Ολυμπιακού για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να “κόψει” τον Τσόρι Ντομίνγκεζ για λόγους τακτικής. Μία επιλογή που προκαλεί αίσθηση, καθότι ο Αργεντινός είναι ίσως ο πιο “μπαρουτοκαπνισμένος” παίκτης των πρωταθλητών σε τέτοια κομβικά ματς.

Κι αν ο αποκλεισμός του Τσόρι αποτελεί έκπληξη, η επιλογή του Μπέντο να μην συμπεριλάβει τον Μάρκο Μάριν στους “εκλεκτούς” ήταν κάτι το αναμενόμενο. Ο Γερμανός δεν βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στα αρχικά πλάνα του τεχνικού τιμ και ως εκ τούτου έμεινε για τρίτο σερί ματς εκτός αποστολής.

Από τις εξέδρες του “Γεώργιος Καραϊσκάκης” θα παρακολουθήσουν το ελληνικό classico τόσο ο ανέτοιμος Ντε Λα Μπέγια όσο και οι Σιόβας-Ρομαό.

Η ερυθρόλευκη αποστολή: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά και Βιάνα. ​

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)