Ποδόσφαιρο

17 Οκτωβρίου 2016 19:11

“Έδεσε” Νεϊμάρ μέχρι το 2021 η Μπαρτσελόνα

Ο 24χρονος σταρ, ο οποίος διανύει την τέταρτη χρονιά του στη Βαρκελόνη, θα δει τις απολαβές του να αυξάνονται κατά πολύ. Μένει μέχρι το 2019 και ο Μασεράνο.

“Έδεσε” Νεϊμάρ μέχρι το 2021 η Μπαρτσελόνα
-

Σε συμφωνία κατέληξαν οι διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με τον Νεϊμάρ και ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα υπογράψει την προσεχή Παρασκευή το νέο συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα», με ισχύ ως το 2021.

Ο 24χρονος σταρ, ο οποίος διανύει την τέταρτη χρονιά του στη Βαρκελόνη, θα δει τις απολαβές του να αυξάνονται λίγο κάτω από το... ταβάνι, δηλαδή τις αποδοχές του Λιονέλ Μέσι, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του αναμένεται να οριστεί στα επίπεδα των 200 εκατ. ευρώ, καθιστώντας ουσιαστικά απαγορευτική την προσέγγιση από οποιονδήποτε «μνηστήρα», τώρα ή στο μέλλον.

Στο μεταξύ, ο Χαβιέρ Μασεράνο έβαλε σήμερα την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Όπως είχε ανακοινωθεί από την περασμένη εβδομάδα, ο Αργεντινός αμυντικός επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Καταλανούς ως το 2019, με ρήτρα αποδέσμευσης στα 100 εκατ. ευρώ.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)