Παραολυμπιακοί Αγώνες 2016

05 Σεπτεμβρίου 2016 07:09

Πυλαρινός: Η βαλίτσα μου να είναι... υπέρβαρη με το μετάλλιο στην επιστροφή

Ο Έλληνας αθλητής στην ξιφασκία με αμαξίδιο βρίσκεται ήδη στο Ρίο με σκοπό να κατακτήσει ότι έχασε το 2012 στο Λονδίνο...

Πυλαρινός: Η βαλίτσα μου να είναι... υπέρβαρη με το μετάλλιο στην επιστροφή
-

Ο Γεράσιμος Πυλαρινός, που αγωνίζεται στην ξιφασκία με αμαξίδιο, βρίσκεται ήδη στο Ρίο με σκοπό να κατακτήσει ότι έχασε, λόγω ατυχίας, το 2012 στο Λονδίνο: το μετάλλιο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Στο πλευρό του σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια είναι ο ΟΠΑΠ, ως χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, που υποστηρίζει με περηφάνια την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016. 

«Νοιώθω αγχωμένος. Προπονούμαι συνέχεια για να επιτύχω τον στόχο μου. Η προετοιμασία μου έχει περάσει σε άλλο επίπεδο», είπε στο επίσημο site της ΕΠΕ ο Πυλαρινός, ο οποίος λόγω προβλημάτων στον εξοπλισμό του πριν από τέσσερα χρόνια, έμεινε εκτός μεταλλίων στους Αγώνες του Λονδίνου (5ος). 

«Εύχομαι με την επιστροφή από το Ρίο, η βαλίτσα μου να είναι... υπέρβαρη από το μετάλλιο. Θέλω αυτό το μετάλλιο και θα το διεκδικήσω με όλες μου τις δυνάμεις», ενώ όσον αφορά στους Αγώνες του Ρίο πιστεύει ότι «θα είναι εξαιρετικοί. Είδα το Παραολυμπιακό χωριό και ενθουσιάστηκα! Είναι τέλειο. Και οι αγωνιστικοί χώροι είναι μοντέρνοι».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)