Διεθνείς διοργανώσεις

19 Αυγούστου 2016 16:17

Ρίο 2016: οι Αμερικανίδες έτρεξαν μόνες τους για να βγουν πρώτες!

Η γυναικεία ομάδα της σκυταλοδρομίας των 4Χ100 των ΗΠΑ ακυρώθηκε στα προκριματικά γιατί της έπεσε η σκυτάλη. Κατέθεσε ένσταση, δικαιώθηκε κι έτρεξε μόνη της…

Ρίο 2016: οι Αμερικανίδες έτρεξαν μόνες τους για να βγουν πρώτες!
-

Το είδαμε κι αυτό στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο! Οι Αμερικανίδες των 4Χ100μ. των ΗΠΑ κέρδισαν την ένσταση που είχαν καταθέσει, έτρεξαν μόνες τους και βγήκαν πρώτες.

Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ100μ γυναικών των ΗΠΑ δικαιώθηκε μετά από ένσταση που είχε καταθέσει και εκμεταλλεύτηκε τη 2η ευκαιρία που της δόθηκε, καθώς με χρόνο 41.77 που είναι η κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο, προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος.

Μετά την εξέταση του βίντεο, οι ιθύνοντες αποφάσισαν ότι η σκυτάλη έπεσε από την Φίλιξ γιατί παρενοχλήθηκε από μια βραζιλιάνα αθλήτρια που έτρεχε στον διπλανό διάδρομο. Η αλήθεια είναι ότι όντως η Βραζιλιάνα εμποδίζει την Φίλιξ, αλλά αυτά είναι φαινόμενα που συμβαίνουν συχνά στις σκυταλοδρομίες, αλλά τέτοια απόφαση δεν έχει προηγούμενο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη έμεινε εκτός η ομάδα της Κίνας, η οποία ήταν 8η και έπεσε στην 9η θέση.

Για τις ΗΠΑ έτρεξαν οι Τιάνα Μπαρτολέτα, Άλισον Φίλξ, Ίνγκλις Γκάρντνερ και η Μορολέικ Ακινόσουμ. Οι άλλες επτά ομάδες του τελικού είναι οι Τζαμάικα, Βρετανία, Γερμανία, Ουκρανία, Νιγηρία, Τρίνιταντ & Τομπάγκο και Καναδάς.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)