Ποδόσφαιρο

11 Αυγούστου 2016 16:20

Ο Φαν ντερ Φάαρτ θα συνεχίσει την καριέρα του στην… Μίντιλαντ

Ο πρώην άσος των Άγιαξ, Αμβούργου και Ρεάλ Μαδρίτης υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Δανίας.

Ο Φαν ντερ Φάαρτ θα συνεχίσει την καριέρα του στην… Μίντιλαντ
-

Στη Δανία μετακομίζει ο Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ, καθώς αποχώρησε από την Μπέτις και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίντιλαντ, όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο σκανδιναβικός σύλλογος.

Δεν δημοσιοποιήθηκαν οικονομικές λεπτομέρειες ή η διάρκεια του συμβολαίου, ωστόσο τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ολλανδός πρώην διεθνής μέσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 33χρονος άσος, ο οποίος αγωνίστηκε στον τελικό του Μουντιάλ του 2010 και έφτασε τις 109 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, θα βρει στη Δανία τη φίλη του, την Εσταβάνα Πόλμαν, η οποία παίζει χάντμπολ στην Έσμπιεργκ.

«Δεν ήταν καθόλου εύκολη μεταγραφή, αλλά είμαι ικανοποιημένος που μπορώ να προσπαθήσω και να βοηθήσω την ομάδα» δήλωσε ο Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ στην ιστοσελίδα της Μίντιλαντ και πρόσθεσε: «Θέλω να αρχίσω το συντομότερο δυνατό προπονήσεις και να δείξω ότι παραμένω ένας καλός παίκτης».

ΔΑΝΙΑ - ΡΑΦΑΕΛ ΦΑΝ ΝΤΕΡ ΦΑΑΡΤ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

ΔΑΝΙΑ - ΡΑΦΑΕΛ ΦΑΝ ΝΤΕΡ ΦΑΑΡΤ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Στην διάρκεια της καριέρας του, φόρεσε τις φανέλες των Άγιαξ (2000-05), Αμβούργου (2005-08), Ρεάλ Μαδρίτης (2008-10), Τότεναμ (2010-12) και ξανά του Αμβούργου (2012-15), ενώ την προηγούμενη σεζόν “χτυπήθηκε” από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να “γράψει” μόλις επτά συμμετοχές με την Μπέτις.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)