Ποδόσφαιρο

30 Ιουλίου 2016 22:39

Κετσπάγια: Κάναμε το πρώτο βήμα αλλά μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι

Ο τεχνικός της Ένωσης προειδοποίησε τους παίκτες του εν όψει της ρεβάνς με τη Σεντ Ετιέν και ζήτησε την απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο της πρόκρισης.

Κετσπάγια: Κάναμε το πρώτο βήμα αλλά μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι
-

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αμέσως μετά την προπόνηση του Σαββάτου, μίλησε στους παίκτες του για τον επαναληπτικό με τη Σεντ Ετιέν και φρόντισε να τους επαναφέρει στην πραγματικότητα, τονίζοντας πως έκαναν το πρώτο βήμα στη Γαλλία, αλλά η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη στη ρεβάνς.

«Κάναμε με το πρώτο βήμα στην Γαλλία, όμως τίποτε άλλο. Μην γελιέστε έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, κάτι που είναι σημαντικό. Να ξέρετε όμως πως θα είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αυτό το πετύχαμε και στο πρώτο ματς και δεν πρέπει να το αλλάξουμε. Τώρα όμως, όταν έρθει η ώρα, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν και να σκοράρουμε», τους είπε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportfm.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)