Ποδόσφαιρο

29 Ιουνίου 2016 14:28

Μπακασέτας: ήρθα στην ΑΕΚ για να κατακτήσω τίτλους

Να ακολουθήσει τα «χνάρια» των Μαύρου και Νεστορίδη, που από τον Πανιώνιο πήγαν στην ΑΕΚ και έγραψαν ιστορία, θέλει ο 23χρονος επιθετικός.

Μπακασέτας: ήρθα στην ΑΕΚ για να κατακτήσω τίτλους
-

Σε δύο ζωντανούς θρύλους της ΑΕΚ που φόρεσαν τα κιτρινόμαυρα, επίσης προερχόμενοι από τον Πανιώνιο, αναφέρθηκε ο Τάσος Μπακασέτας, αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του. 

«Ξέρω ότι η ΑΕΚ έχει μακρά παράδοση απόκτησης μεγάλων παικτών από τον Πανιώνιο, όπως ο Κώστας Νεστορίδης και ο Θωμάς Μαύρος. Θα ήθελα να γίνω κι εγώ σημαντικό μέρος της ιστορίας της ομάδας» είπε ο 23χρονος άσος, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη.

«Στόχος μου είναι να πανηγυρίσω τίτλους με την ΑΕΚ και θέλω του χρόνου τέτοια μέρα να έχουμε κατακτήσει κάποιον τίτλο» είπε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ. 

Όπως τόνισε ο Τάσος Μπακασέτας, «είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Προέρχομαι από την καλύτερη με διαφορά σεζόν της καριέρας μου και θέλω να ευχαριστήσω για τη βοήθειά τους και τους συμπαίκτες μου, αλλά και το προπονητικό επιτελείο του Πανιωνίου».

Μπακασέτας - ΑΕΚ - ποδόσφαιρο

Μάλιστα, η μεταγραφή του Μπακασέτα οριστικοποιήθηκε και ανακοινώθηκε ανήμερα των γενεθλίων του.

«Πρόκειται σίγουρα για τα καλύτερα γενέθλια της ζωής μου ως τώρα», είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ (δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του), ο οποίος εντάσσεται στην αποστολή της ομάδας, που βρίσκεται στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)