Ποδόσφαιρο

19 Ιουνίου 2016 14:37

Ολυμπιακός: Εμπόδια για Βιλένα!

Ο Ολυμπιακός ετοιμαζόταν να… πυροδοτήσει την πρώτη «βόμβα» της μετεγγραφικής περιόδου, όμως ο Τόνι Βιλένα ζήτησε χρόνο, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ολυμπιακός: Εμπόδια για Βιλένα!
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Στο στρατόπεδο» των πρωταθλητών υπήρχε αισιοδοξία για την απόκτηση του Ολλανδού μέσου μετά το ραντεβού με τον μάνατζερ και τον πατέρα του 21χρονου, όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Η πλευρά του Βιλένα άρχισε τα παιχνίδια τακτικής για να κερδίσει χρόνο ή να αποσπάσει περισσότερα χρήματα από την ομάδα του Πειραιά. 

Ένας από τους βασικούς ανταγωνιστές του Ολυμπιακού στην «κούρσα» για τη μετεγγραφή του Ολλανδού είναι η Εσπανιόλ. Η ομάδα της Καταλωνίας, η οποία έχει καταθέσει πρόταση 3,5 εκατομμυρίων στους «ερυθρόλευκους» για την αγορά του Ρομπέρτο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιβεβαίωσε τον επαναπατρισμό του Ισπανού τερματοφύλακα στο συνέδριο των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού και έδωσε το χρίσμα στον Στέφανο Καπίνο.

Όσο για τον «εκλεκτό» στη μεσαία γραμμή σε περίπτωση που «χαλάσει» του Βιλένα, υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Αντρέ Μάρτινς. Ο Πορτογάλος χαφ έχει μείνει ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και περιμένει στο ακουστικό του ειδοποίηση από τον Μάρκο Σίλβα. Στην ομάδα του Πειραιά προτάθηκε και ο 24χρονος διεθνής Νιγηριανός, Ογκνένι Ονάζι, που φέτος αγωνίστηκε στο Καμπιονάτο με τη φανέλα της Λάτσιο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)