Ποδόσφαιρο

01 Ιουνίου 2016 13:45

Επιβεβαιώνεται το “φλερτ” της ΑΕΚ με τον Μοντανιέ

Γίνεται αναφορά και σε ρεπορτάζ της έγκριτης «Equipe» που αναφέρει ότι η ελληνική ομάδα θέλει για τον πάγκο της τον πρώην τεχνικό της Ρεν...

Επιβεβαιώνεται το “φλερτ” της ΑΕΚ με τον Μοντανιέ
-

Πολύ κοντά σε συμφωνία φαίνεται πως βρίσκεται η ΑΕΚ με τον Φιλίπ Μοντανιέ, καθώς το θέμα επιβεβαιώνεται πλέον και από τη Γαλλία. Μάλιστα, η αναφορά γίνεται σε ρεπορτάζ της έγκριτης «Equipe» που αναφέρει ότι η ελληνική ομάδα «... που αναζητά προπονητή μετά την αποχώρηση του Γκουστάβο Πογέτ τον Απρίλιο, θέλει για τον πάγκο της τον πρώην τεχνικό της Ρεν, Φιλίπ Μοντανιέ».

Το γεγονός ότι το ρεπορτάζ υπογράφεται από συντάκτη της Equipe και δεν επικαλείται ελληνικά δημοσιεύματα, σημαίνει πως επαληθεύεται και από την πλευρά του 51χρονου Γάλλου o οποίος το 2013 οδήγησε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην τέταρτη θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν και τη συμμετοχή στο Champions League. Τα τελευταία τρία χρόνια και έως τον Ιανουάριο του 2016 βρισκόταν στη Ρεν με την οποία έφτασε δύο φορές σε τελικούς κυπέλλου (Λιγκ Καπ 2013, Κύπελλο Γαλλίας 2014) όμως ηττήθηκε.

Η είδηση της επικείμενης συμφωνίας του με την ΑΕΚ στο site της Equipe προκάλεσε και αρκετά σχόλια αναγνωστών, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει το πρώτο (χρονικά). Κι αυτό γιατί δείχνει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα που έχει σχηματιστεί στο εξωτερικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είτε θα γίνει Θεός όπως ο Οτο Ρεχάγκελ με την εθνική... είτε το σπίτι και το αυτοκίνητό του θα καούν, όπως έγινε με τόσους άλλους! Ενδιαφέρουσα εμπειρία απ΄όλες τις απόψεις. Από πλευράς ατμόσφαιρας, καμία σχέση με τη Ρεν».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)