Γενικά

29 Μαΐου 2016 16:53

Θρίλερ με απαγωγή του Πουλίδο

O επιθετικός του Ολυμπιακού έπεσε θύμα απαγωγής μεταδίδουν τα ΜΜΕ του Μεξικού. Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες της απαγωγής...

Θρίλερ με απαγωγή του Πουλίδο
-


Σοκαριστικά νέα για τον Άλαν Πουλίδο μεταδίδουν τα ΜΜΕ του Μεξικού. Οι Αρχές της χώρας θεωρούν ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού έπεσε θύμα απαγωγής.

Ο Πουλίδο εξαφανίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην περιοχή Ταμαουλίπας κι έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Την εξαφάνιση επιβεβαίωσε και ο αδελφός του Αρμάντο.

Σύμφωνα με τα μεξικάνικα ΜΜΕ, ο Άλαν Πουλίδο απήχθη μαζί με τη σύντροφο του, Ιλεάνα Σάλας. Ένα φορτηγάκι έκλεισε τον δρόμο στο αυτοκίνητο του επιθετικού του Ολυμπιακού και έξι ένοπλοι κουκουλοφόροι απήγαγαν το ζευγάρι.
Alan Pulido - δημοσιεύματα 

Αργότερα, άφησαν τη σύντροφο του 25χρονου στην είσοδο ενός πάρκου και στις 2 τα ξημερώματα (Μεξικού) η Αστυνομία δέχθηκε μία κλήση και αμέσως σηκώθηκε ελικόπτερο για να «χτενίσει» την περιοχή. Η Ιλεάνα Σάλας έχει δώσει κατάθεση, η οποία, όμως, δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα… Ο μεξικανός ποδοσφαιριστής είχε επιστρέψει στο Μοντερέι, από την Ελλάδα, για διακοπές μιας εβδομάδας.

Alan Pulido - δημοσιεύματα

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)