Μπάσκετ

19 Απριλίου 2016 12:52

Euroleague: Τα παίζει όλα για όλα απόψε ο Παναθηναϊκός

Μόνο νίκη θέλουν απόψε οι "πράσινοι" στο ΟΑΚΑ για να παραμείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο Final Four του Βερολίνου.

Euroleague: Τα παίζει όλα για όλα απόψε ο Παναθηναϊκός
-

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και η νίκη απόψε (21.15) στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα αποτελεί μονόδρομο για την ύπαρξη του στην Ευρωλίγκα.

Το σκορ έχει διαμορφωθεί στο 0-2 εις βάρος των «πράσινων» και η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι υποχρεωμένη να νικήσει, αν θέλει να διατηρήσει ζωντανή την ελπίδα για πρόκριση στο Final 4. 

Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο, αφού χιλιάδες φίλαθλοι θα δώσουν το παρών για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους, σε αυτή την ύστατη προσπάθεια. 

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα όμως ο Σέρβος τεχνικός αναμένει περισσότερη βοήθεια από παίκτες που μέχρι τώρα υστέρησαν, όπως οι Γουίλιαμς, Φελντέιν και Καλάθης.

Οι Βάσκοι, από την πλευρά τους, ήρθαν στην Αθήνα με τους Χάνγκα και Κοζέρ στην αποστολή, αν και χθες ο προπονητής τους, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, δήλωσε ότι δεν θα αγωνιστούν.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)