Μπάσκετ

15 Απριλίου 2016 12:31

Παναθηναϊκός: Δεύτερη ευκαιρία για το “break” στην Βιτόρια

Αποφασισμένοι να δείξουν απόψε ένα διαφορετικό πρόσωπο είναι οι "πράσινοι" κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα στο 2ο προημιτελικό των πλέι οφ της Euroleague.

Παναθηναϊκός: Δεύτερη ευκαιρία για το “break” στην Βιτόρια
-

Μία δεύτερη ευκαιρία για το "break" στη Fernando Buesa Arena έχει σήμερα (21:45) ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα, στα πλέι οφ της Euroleague.

Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στον πρώτο προημιτελικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για τη συνέχεια της σειράς. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να δείξουν ένα διαφορετικό «πρόσωπο» και να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Μπουρούση.

Το θετικό για τον Σέρβο τεχνικό του Παναθηναϊκού είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα )αντίθετα από τους Βάσκους).

«Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι παίξαμε... κάτω από τις πραγματικές μας δυνατότητες. Ο μόνος δρόμος που υπάρχει εδώ στη Βιτόρια, ώστε να καταφέρουμε το στόχο μας είναι να παλέψουμε σκληρά. Όλα τα υπόλοιπα λάθη που μπορεί να γίνουν είναι μέσα στο παιχνίδι, αυτό που οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε είναι να πολεμήσουμε. Αυτό είναι το νούμερο ένα ζητούμενο», δήλωσε ο «Σάλε». «Εμείς τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε» τόνισε ο Έλιοτ Ουίλιαμς, ενώ ο Μαρκίζ Χέινς υπενθύμισε: «Όλα μπορούν ν' αλλάξουν!».

Στο άλλο στρατόπεδο, αμφίβολος παραμένει ο Ανταμ Χάνγκα για την αποψινή αναμέτρηση των πλέι οφ. Ο 26χρονος γκαρντ δεν τέθηκε υπό τις οδηγίες του Βέλιμιρ Περάσοβιτς στην προπόνηση της Πέμπτης (14/4) και παραμένει άγνωστο αν θα αγωνιστεί  σήμερα. Ο Χάνγκα τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού ποδιού στον 1ο προημιτελικό και συγκεκριμένα στην 3η περίοδο. Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, πάντως εξετάζεται το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με... ένεση. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)