Ποδόσφαιρο

12 Απριλίου 2016 06:53

Champions League: Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τα ημιτελικά

Η Ρεάλ  θα επιχειρήσει τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, την ώρα που θα πέφτουν κορμιά…. στο Μάντσεστερ.

Champions League: Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τα ημιτελικά
-

Με ανοιχτούς τους λογαριασμούς και στα 4 ζευγάρια των προημιτελικών συνεχίζεται σήμερα και αύριο η δράση στο Champions League.

Καμία από τις 8 ομάδες που συνεχίζουν δεν μπορεί να αισθάνεται σχετικά σίγουρη για την πρόκριση στα ημιτελικά και οι ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα την έκβαση των αναμετρήσεων.

Απόψε η Ρεάλ που δεν δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, θα κληθεί να ανέβει ένα ποδοσφαιρικό βουνό… για να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 από τον πρώτο αγώνα στη Γερμανία.

Την ίδια ώρα (21:45) η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχθεί την φιλόδοξη Παρί Σεν Ζερμέν στη ρεβάνς του 2-2 στο Παρίσι.

Μεθαύριο τα 2 μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, Μπαρτσελόνα κα Μπάγερν Μονάχου, θα κληθούν να υπερασπιστούν το ισχνό προβάδισμα που έχουν από το πρώτο παιχνίδι.

Η Μπαρτσελόνα που επικράτησε με 2-1 της Ατλέτικο Μαδρίτης θα δοκιμαστεί στην έδρα της αντιπάλου της, που την δυσκολεύει πολύ τα τελευταία χρόνια, ενώ οι Βαυαροί που επικράτησαν με 1-0 της Μπενφίκα στο Μόναχο θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσουν τους «αετούς» των Μήτρογλου και Σάμαρη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)