Ποδόσφαιρο

19 Μαρτίου 2016 09:32

Η νέα εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος (Φωτογραφίες)

Θα τη φορέσουν για πρώτη φορά οι διεθνείς μας στο φιλικό με το Μαυροβούνιο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

Η νέα εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος (Φωτογραφίες)
-

Με νέα εμφάνιση θα παρουσιαστούν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές στον φιλικό αγώνα με το Μαυροβούνιο, στις 24 Μαρτίου, που ουσιαστικά σηματοδοτεί την έναρξη της προετοιμασίας για τη συμμετοχή στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Η Nike, χορηγός εταιρεία αθλητικού υλικού της ΕΠΟ, αποκάλυψε τη νέα εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, στην οποία ενσωμάτωσε τις νεότερες τεχνολογικές καινοτομίες, προκειμένου να παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα ως προς τις επιδόσεις των παικτών.

Η νέα φανέλα που θα χρησιμοποιείται στις εντός έδρας συναντήσεις είναι λευκή, με λαιμόκοψη V και στην πλάτη αναγράφεται η λέξη «ΕΛΛΑΣ». Στις δύο πλευρές της υπάρχει μια σκούρα μπλε ρίγα, η οποία εκτείνεται όταν ο παίκτης κινείται για κάνει ευκολότερη την κυκλοφορία του αέρα και να προσφέρει καλύτερο αερισμό στα σημεία που ο αθλητής χρειάζεται περισσότερο, ενώ με την κίνηση του ποδοσφαιριστή αποκαλύπτονται τα λευκά ανακλαστικά στοιχεία της φανέλας. Το σορτς είναι λευκό με σκούρα μπλε ρίγα στο πλάι, που συνδέεται με τη ρίγα της φανέλας, ενώ οι κάλτσες της εντός έδρας εμφάνισης είναι επίσης λευκές και φέρουν ένα μπλε γραφικό στο πίσω μέρος.

Εθνική Ελλάδος - ποδόσφαιρο - νέα εμφάνιση

Η νέα εκτός έδρας εμφάνιση έχει τα αντίθετα χρώματα. Η φανέλα και το σορτς είναι μπλε και ολοκληρώνεται με μπλε κάλτσες που φέρουν ένα χαρακτηριστικό λευκό γραφικό στο πίσω μέρος.

Εθνική Ελλάδος - ποδόσφαιρο - νέα εμφάνιση

Η ανανεωμένη εμφάνιση της Εθνικής σχεδιάστηκε με στόχο να δώσει έμπνευση στους παίκτες, συμπεριλαμβάνοντας ταυτόχρονα τις τελευταίες καινοτομίες της Nike ως προς το design, τη σύνθεση του υφάσματος, τη διαχείριση της υγρασίας και της θερμοκρασίας του σώματος, καθώς και τη διατήρηση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, θα είναι δε διαθέσιμη στα καταστήματα της εταιρείας από τις 24 Μαρτίου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)