Ποδόσφαιρο

31 Ιανουαρίου 2016 09:33

Επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ στον Τούντορ!

Χαμός στην Τούμπα. Οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν φραστικά στον Τούντορ, ενώ κάποιοι χτύπησαν και το αμάξι του.

Επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ στον Τούντορ!
-

Αποδοκιμασίες και προπηλακισμούς από μερίδα αγανακτισμένων οπαδών του ΠΑΟΚ δέχτηκε αποχωρώντας από το γήπεδο ο Ιγκόρ Τούντορ, καθώς τον θεωρούν βασικό υπαίτιο για την μέτρια πορεία της ομάδας του, μετά και την νέα ισοπαλία στην Τούμπα κόντρα στον Ατρόμητο. 

Αρχικά ο Κροάτης δέχθηκε φραστική επίθεση από περίπου 100 άτομα που ήταν έξω από τα αποδυτήρια. Ωστόσο, κατάφερε να φτάσει στο αυτοκίνητό του, υπό την προστασία των ανδρών ασφαλείας του ΠΑΟΚ, ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος τον έβριζε.

Όταν ο Τούντορ έφτασε στο αμάξι του, τα πράγματα ξέφυγαν, ενώ κάποιοι άρχισαν να το χτυπάνε. Για λίγα λεπτά υπήρξε μεγάλη ένταση, αλλά γρήγορα επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το συμβάν έληξε.

Ωστόσο, το συγκεντρωμένο πλήθος εξοργίστηκε ακόμα περισσότερο όταν ο Τούντορ αποχωρώντας από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου με το αυτοκίνητό του έκανε μια άσεμνη χειρονομία, προς τους οπαδούς, που τον... κυνηγούσαν από το πάρκινγκ μέχρι τον κεντρικό δρόμο της Τούμπας.  

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)