Ποδόσφαιρο

20 Ιανουαρίου 2016 09:34

Coppa Italia: Μεγάλη πρόκριση για την Ίντερ

"Μαγική" Ιντερ επικράτησε 2-0 της Νάπολι. Επειδόσιο  και αποβολές για τους δύο προπονητές Μαντσίνι και Σάρι.

Coppa Italia: Μεγάλη πρόκριση για την Ίντερ
-

Μαγική η χθεσινή βραδιά για την Ιντερ, που κατέκτησε το San Paolo (0-2 την Νάπολι) και εξασφάλισε θέση τα ημιτελικά του Coppa Italia απέναντι στην ομάδα που θα επικρατήσει απόψε στο Olimpico, στο ραντεβού της Λάτσιο με την Γιουβέντους.

Μία μαγική κίνηση του Μαυροβούνιου Στεφάν Γιόβετιτς (74) και το γκολ από τον Σέρβο Αντεμ Λάγιτς (στις καθυστερήσεις από ασίστ του Γιόβετιτς), διαμόρφωσαν τις συνθήκες θριάμβου της Ιντερ. Σε ένα παιχνίδι με τρεις αποβολές, του Ματρένς (88/Νάπολι) και των δύο προπονητών Σάρι και Μαντσίνι, που η διαμάχη τους απασχολεί περισσότερο από τον αγώνα τα ιταλικά ΜΜΕ.

Παλιά η κόντρα τους, εξαιτίας δηλώσεων του Μαουρίτσιο Σάρι τον Μάρτιο του 2014 («Το ποδόσφαιρο έχει γίνει ένα άθλημα για αδε...ς. Έχουμε υποστεί διπλάσια φάουλ, αλλά είχαμε περισσότερες κίτρινες. Είναι ένα άθλημα επαφής και την Ιταλία σφυρίζει πολύ περισσότερο από ό,τι στην Αγγλία με την ερμηνεία των ομοφυλόφιλων»). Οι δύο τους λίγο πριν το τέλος του αγώνα ήρθαν μύτη με μύτη, μέχρι ο διαιτητής Βαλέρι να μπει ανάμεσά τους και να τους χωρίσει.

«Είναι πράγματα που γίνονται στα γήπεδα, όταν ο διαιτητής σφύριξε την λήξη, δίνεις το χέρι και τελειώνουν όλα. Κάτω από το άγχος μπορεί να συμβεί. Ζήτησα συγνώμη και έπρεπε να τελειώσει μεταξύ μας, όπως συμβαίνει πάντα,» είπε ο Μαουρίτσιο Σάρι. «Τώρα γίνεται συζήτηση για την ομοφοβία και αυτό δεν είναι ωραίο. Ηταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό. Την επόμνεη φορά θα φωνάξω «Χριστιανοδημοκράτης» και θα έχω φίλους τους ομοφυλόφιλους. Εγώ ζήτησα συγνώμη, αλλά εγώ είμαι ρατσιστής είναι και εκείνος απέναντι στους μεγάλους σε ηλικία,» πρόσθεσε ο προπονητής της Νάπολι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)