Ποδόσφαιρο

18 Ιανουαρίου 2016 09:48

Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Εβανγκελίστα - Φεύγει ο Νίνης

Ο Βραζιλιάνος Λούκας Εβανγκελίστα αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, την ώρα που ο Σωτήρης Νίνης βρίσκεται στο Βέλγιο για να κλείσει στην Σαρλερουά.

Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Εβανγκελίστα - Φεύγει ο Νίνης
-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Λούκας Εβανγκελίστα αποτελεί τον διακαή πόθο του Αντρέα Στραματσιόνι και ο Ιταλός τεχνικός του τριφυλλιού έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος και ο 20χρονος Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα για να αποτελέσει το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού με τη μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε για 6 ή 18 μήνες.

Ελεύθερος από τους ''πράσινους'' θα μείνει ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Στραματσιόνι και ο διεθνής μέσος θα υπογράψει όπως όλα δείχνουν συμβόλαιο συνεργασίας με την Σαρλερουά για 1,5 χρόνο.

Μετά τον Νίκο Καρέλη που υπέγραψε στην Γκενκ και ο Σωτήρης Νίνης θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο, με τον Παναθηναϊκό να μένει πλέον χωρίς Έλληνα διεθνή παίκτη!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)