Ποδόσφαιρο

08 Ιανουαρίου 2016 22:48

Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε ο Σάντσεθ

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο χρόνος απουσίας του ποδοσφαιριστή από τις προπονήσεις θα φτάσει τουλάχιστον τους 2 μήνες.

Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε ο Σάντσεθ
-

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο βραχίονα του αριστερού του χεριού υποβλήθηκε σήμερα ο Σέρχιο Σάντσεθ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού χειρουργήθηκε από τον Παναγιώτη Κουλουμέντα, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο ξεκίνημα του αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο χρόνος απουσίας του ποδοσφαιριστή από τις προπονήσεις θα φτάσει τουλάχιστον τους 2 μήνες ίσως και να τους ξεπεράσει και ν΄ «αγγίξει» ακόμη και τους τρεις.

Εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξει μια πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη και πιο συγκεκριμένα εφόσον ολοκληρωθεί ο έλεγχος που απαιτείται για να διαπιστωθεί ο βαθμός της συγκόλληση του οστού και η ανταπόκριση του οργανισμού του Ισπανού.

Παρά την ατυχία που τον «χτύπησε» ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» δεν έχασε την αισιοδοξία του και δεν έκρυψε τη βεβαιότητά του ότι θα επανέλθει το συντομότερο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)