Ποδόσφαιρο

27 Δεκεμβρίου 2015 18:33

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην πόρτα της εξόδου ο Φαν Γκάαλ

Όπως μετέδωσε το Sky Sports, δεν πήγε στην προπόνηση, η οποία έγινε υπό τις οδηγίες του Ράιαν Γκιγκς...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην πόρτα της εξόδου ο Φαν Γκάαλ
-

Θέμα ωρών, όπως όλα δείχνουν, είναι το να ανακοινωθεί η αποχώρηση του Λουίς Φαν Γκάαλ από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εδώ και μέρες φημολογείται αυτή η εξέλιξη και ήρθε η χτεσινή, νέα ήττα της ομάδας του από τη Στόουκ Σίτι, για να βάλει «φωτιά στην καρέκλα» του!

Άλλωστε και ο ίδιος ο Ολλανδός προπονητής, χτες αμέσως μετά το ματς, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του και σήμερα, όπως μετέδωσε το Sky Sports, δεν πήγε στην προπόνηση της Μάντσεστερ, η οποία έγινε υπό τις οδηγίες του Ράιαν Γκιγκς.

Ο Φαν Γκάαλ, χθες, αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φίλους της ομάδας στο παιχνίδι με την Στόουκ Σίτι και δεν ήταν λίγοι αυτοί που κρατούσαν φωτογραφίες του Μουρίνιο, τον οποίο επιθυμούν για την τεχνική ηγεσία της ομάδας τους.

Η απόλυση του Φαν Χάαλ θεωρείται τόσο σίγουρη που στοιχηματική εταιρεία του Ηνωμένου βασιλείου, πλήρωσε ήδη τους παίκτες που είχαν ποντάρει στον Φαν Γκάαλ, ως τον επόμενο προπονητή που θα απολυθεί στην Premier League.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)