Ποδόσφαιρο

26 Δεκεμβρίου 2015 15:39

“Καρφιά” Ρανιέρι για την Εθνική

Τι είπε για τους προπονητές που τον διαδέχθηκαν στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος και την συμβολή του Παπασταθόπουλου...

“Καρφιά” Ρανιέρι για την Εθνική
-

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν ξέχασε το πέρασμά του από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος και μίλησε με άσχημα λόγια για τους προπονητές που τον διαδέχθηκαν.

«Ξαφνικά εγώ έγινα κακός προπονητής; Ξέχασαν όλοι ποιος ήταν ο Ρανιέρι πριν από αυτά τα τέσσερα παιχνίδια. Μετά πήρε έναν άλλον και ήταν χειρότερος. Και μετά κι άλλον. Και ήταν αυτός χειρότερος. Αυτό δεν ήταν Ρανιέρι. Δεν με νοιάζει η φήμη μου. Με ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο, αυτό είναι το πάθος μου».  

Ο Ρανιέρι, τονίζοντας ότι παρά το γεγονός ότι είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής θέλει συνέχεια να μαθαίνει και δεν έχει πρόβλημα να το κάνει από νεότερους τεχνικούς.

«Εκτιμώ πάρα πολύ τον Κλοπ ως προπονητή. Μάλιστα, είχα την ευκαιρία να τον παρακολουθήσω σε προπονήσεις επί μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής της Μπουντεσλίγκα. Η Ντόρτμουντ ήταν στη Λα Μάνγκα της Ισπανίας. Εκεί έπαιζε ένας Έλληνας παίκτης μου, ο Παπασταθόπουλος, οπότε τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα αν θα μπορούσα να πάω. Μου είπε ότι δεν είχαν πρόβλημα και έτσι πήγα», αποκάλυψε ο Ρανιέρι.

«Αν είσαι ανοιχτόμυαλος, υπάρχουν πράγματα που μπορείς να μάθεις από άλλους προπονητές. Κάθε φορά που είχα τον χρόνο, φρόντιζα να το κάνω. Είδα τον Γκουαρντιόλα στη Μπαρτσελόνα και πέρυσι τον χειμώνα πήγα, επίσης, στις προπονήσεις της Λεβερκούζεν και της Άουγκσπουργκ» συμπλήρωσε ο τεχνικός της Λέστερ, παρομοιάζοντας στο τέλος τον εαυτό του με τους… Γιαπωνέζους.

«Είμαι σαν τους Ιάπωνες. Τα πρώτα αυτοκίνητα που κατασκεύασαν δεν ήταν τόσο καλά και τώρα φτιάχνουν τα καλύτερα».

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)