Μπάσκετ

20 Δεκεμβρίου 2015 12:21

Έρχεται Ελλάδα ο Ζντοβτς για ν’ αναλάβει την ΑΕΚ

Ο Σλοβένος τεχνικός αποδέχθηκε την πρόταση της ΚΑΕ και σπάει… το συμβόλαιο του με την Γκαζιαντέπ. Αύριο στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Έρχεται Ελλάδα ο Ζντοβτς για ν’ αναλάβει την ΑΕΚ
-

Όπως όλα δείχνουν ο Γιούρι Ζντοβτς θα είναι ο αντικαταστάτης του Σάκοτα στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο Σλοβένος τεχνικός αποδέχθηκε την πρόταση συνεργασίας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ κι έρχεται αύριο στην Αθήνα μαζί με τον Στέφανο Δέδα για να οριστικοποιήσει την συνεργασία.

Μαζί του θα έχει τον επί χρόνια συνεργάτη του Στέφανο Δέδα, ενώ θα παραμείνει στο σταφ και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο 49χρονος με θητεία στον πάγκο του Ηρακλή εργαζόταν τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην Τουρκία, στην Γκαζιαντέπ.

Το συμβόλαιο του νέου κόουτς υπολογίζεται κοντά στις 300.000 ευρώ, ανάλογα και με το ποσό που θα καταβληθεί στην τουρκική ομάδα προκειμένου να συναινέσει.

Ως προπονητής έχει δουλέψει επίσης σε ΚΡΚΑ, Σπλιτ, Γκέοπλιν, Μπόσνα, Ολίμπια και Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, ενώ αυτήν την περίοδο διάγει τη δεύτερη θητεία του ως ομοσπονδιακός στο εθνικό συγκρότημα της πατρίδας του. Το 2012 είχε ψηφιστεί προπονητής της χρονιάς στο Eurocup.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)