Μπάσκετ

06 Δεκεμβρίου 2015 14:55

Παραμένει στον πάγκο της Εθνικής ο Κατσικάρης

Με τον Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της θα παραταχθεί στο προολυμπιακό τουρνουά η Εθνική ομάδα μπάσκετ.

Παραμένει στον πάγκο της Εθνικής ο Κατσικάρης
-

Παρά την ανεπιτυχή της παρουσία, τα δυο τελευταία χρόνια, η Εθνική ομάδα μπάσκετ δείχνει καλό αγωνιστικό πρόσωπο κι αυτό μέτρησε πολύ για τους ανθρώπους της Εθνικής μας, που αποφάσισαν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο νυν ομοσπονδιακό τεχνικό, Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος θα είναι στο τιμόνι της Εθνικής στην έναρξη του προολυμπιακού τουρνουά στις 5 Ιουλίου.

Η παραμονή επισφραγίστηκε στο ραντεβού που είχε με τον Κατσικάρη στη Μαδρίτη, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός εργάζεται αυτή την περίοδο στη Μούρθια και φιλοδοξεί να κάνει το καλύτερο δυνατόν στην Εθνικά παρά τη δεδομένη πλέον απουσία του Βασίλη Σπανούλη, που ανακοίνωσε το καλοκαίρι ότι δεν πρόκειται να ξαναφορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη η συνάντηση του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου και του γενικού γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη με τον προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Φώτη Κατσικάρη.

Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να οριστικοποιηθεί ο σχεδιασμός των ενεργειών που πρέπει να γίνουν προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη σε όλα στην έναρξη της πολύ σύντομης προετοιμασίας που θα μπορέσει να κάνει μέχρι την έναρξη του Προολυμπιακού τουρνουά στις 5 Ιουλίου.

Πολλά θα εξαρτηθούν φυσικά και από το αποτέλεσμα της κλήρωσης της 26ης Ιανουαρίου, όταν και θα γίνει γνωστό σε ποιά από τις τρεις χώρες που θα διοργανώσουν τα Προολυμπιακά τουρνουά θα αγωνιστεί η Εθνική.

Ανεξάρτητα πάντως από αυτό το αποτέλεσμα συμφωνήθηκε ένα πλάνο για τις κατ' ιδίαν επαφές με τους παίκτες που απαρτίζουν τον διευρυμένο κορμό της Εθνικής Ανδρών, εντός κι εκτός Ελλάδας και άλλα σημαντικά διαδικαστικά θέματα για τη λειτουργία της ομάδας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)