Ποδόσφαιρο

31 Οκτωβρίου 2015 17:27

Θρίαμβος για την Λίβερπουλ στην έδρα της Τσέλσι

Ο Κλοπ μετά από τρία ματς πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι του Μουρίνιο.

Θρίαμβος για την Λίβερπουλ στην έδρα της Τσέλσι
-

Τρία ματς (δύο στο πρωτάθλημα κι ένα στο Europa League) με ισάριθμες ισοπαλίες περίμενε ο Γιούργκεν Κλοπ για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Λίβερπουλ και το έκανε σήμερα στην έδρα της πρωταθλήτριας, αλλά παραπαίουσας εφέτος, Τσέλσι.

Οι «κόκκινοι» με εμφάνιση που θύμισε σε πολλά σημεία τη Λίβερπουλ του παρελθόντος «άλωσαν» το «Στάμφορντ Μπριτζ» με 3-1 και δεν αποκλείεται το αποτέλεσμα αυτό να ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» στο θέμα της παραμονής του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο των «μπλε».

Το 2011 ήταν η τελευταία φορά που η ομάδα του Μερσεϊσάιντ κατάφερε να φύγει νικήτρια από το Λονδίνο, με τη σημερινή της επιτυχία να αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν σκεφτεί κανείς ότι βρέθηκε να χάνει με το γκολ από τ' αποδυτήρια του Ραμίρες.

Με δύο πανέμορφα γκολ ο Κουτίνιο έφερε «τούμπα» το ματς και το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε η πιο ακριβή μεταγραφή της Λίβερπουλ στην καλοκαιρινή περίοδο, ο Βέλγος στράικερ, Κριστιάν Μπεντέκε.

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)