Auto-moto

30 Οκτωβρίου 2015 17:39

Τον “κακό” σε ταινία Τζέιμς Μποντ θέλει να υποδυθεί ο Φελίπε Μάσα

Ο Βραζιλιάνος πιλότος της Formula 1 οδήγησε την Jaguar C-X75 από την ταινία «Spectre» και εξομολογήθηκε το όνειρό του.

Τον “κακό” σε ταινία Τζέιμς Μποντ θέλει να υποδυθεί ο Φελίπε Μάσα
-

Λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη του μεξικάνικου Grand Prix, ο Φελίπε Μάσα είχε την ευκαιρία να απολαύσει την αστραφτερή Jaguar C-X75 που οδηγεί ο «κακός» στη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ με τίτλο «Spectre».

«Είναι πολύ ξεχωριστή η οδήγηση αυτού του αυτοκινήτου», δήλωσε ενθουσιασμένος από το test-drive ο Βραζιλιάνος πιλότος της Formula 1.

Αποκάλυψε μάλιστα πως θα μπορούσε να ονειρευτεί τον εαυτό του σε ρόλο «κακού» σε μία περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ. «Νομίζω πως θα ήμουν πολύ καλός στο ρόλο του “κακού”… Θα ήμουν εξαιρετικά γρήγορος με το αυτοκίνητο και αρκετά τρελός έξω από αυτό», δήλωσε γελώντας.

Ο Φελίπε Μάσα - αμάξι - κακός - Spectre - James Bond

Το Μεξικό θα φιλοξενήσει την Κυριακή το πρώτο Grand Prix της Formula 1 μετά από 23 χρόνια, όταν ο Νάιτζελ Μάνσελ ήταν ο θριαμβευτής στο «Autodromo Hermanos Rodriguez».

Ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή έχει κριθεί, πάντως, αφού ο Λιούις Χάμιλτον σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο μετά τη νίκη του στο Τέξας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)