Αλλα αθλήματα

25 Οκτωβρίου 2015 15:46

Αναβλήθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος της Volley League

Η αναβολή οφείλεται στη μη εξεύρεση λύσης στο θέμα της αποζημίωσης των διαιτητών.

Αναβλήθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος της Volley League
-

Τουλάχιστον μια εβδομάδα θα καθυστερήσει η έναρξη του πρωταθλήματος της Volley League, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.

Η αιτία της αναβολής έγκειται στην ασυμφωνία στο θέμα των αποζημιώσεων των διαιτητών.

Αν και έχει καταβληθεί ένα μέρος των οφειλομένων από την περσινή περίοδο οι διαιτητές δεν συμφωνούν σε νέα μείωση, όπως τους προτάθηκε, αν δεν υπάρξει δέσμευση για τα χρήματα της νέας σεζόν.

Παράλληλα η ΟΔΒΕ δεν είναι διατεθειμένοι να συμφωνήσει με το αίτημα για τη διεξαγωγή των αγώνων της κορυφαίας κατηγορίας χωρίς επόπτες γραμμών.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ για την αναβολή της πρεμιέρας έχει ως εξής:

Λόγω της συνεχιζόμενης διαπραγμάτευσης μεταξύ της ΕΣΑΠ και της ΟΔΒΕ για τις αποζημιώσεις των διαιτητών στους αγώνες του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2015-16 η Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώνει την αναβολή των αγώνων της 1ης αγωνιστικής.

Παράλληλα συγκλήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 13.00 στα γραφεία της Ένωσης με θέμα συζήτησης το κεφάλαιο της διαιτησίας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)