Γενικά

20 Σεπτεμβρίου 2015 19:35

Με τον Ρονάλντο στο Μπερναμπέου το προσφυγόπουλο που κλώτσησε η οπερατέρ

«Συνόδευσε» τον Πορτογάλο  σταρ στην είσοδο της Ρεάλ στο γήπεδο για την αναμέτρηση με την Γρανάδα, το Σάββατο.

Με τον Ρονάλντο στο Μπερναμπέου το προσφυγόπουλο που κλώτσησε η οπερατέρ
-


Βρέθηκε από την κόλαση της Συρίας στον «παράδεισο» του Μπερναμπέου. Ο λόγος για τον μικρό πρόσφυγα  Ziad Mohsen, που έγινε, παγκοσμίως, γνωστός όταν εικονολήπτρια έβαλε τρικλοποδιά στον πατέρα του, που τον κρατούσε αγκαλιά, ενώ επιχειρούσαν να περάσουν από τα σύνορα της Ουγγαρίας στη Γερμανία κυνηγημένοι από την αστυνομία..

Ο μικρός Σύρος, αυτή τη φορά, «έκλεψε» λίγη από την λάμψη του Πορτογάλου σταρ  Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γρανάδα.

Συνόδευσε τον Ρονάλντο κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο του Μπερναμπέου. Ο μικρός Ziad κέρδισε το χειροκρότημα των φιλάθλων και φωτογραφήθηκε με την ομάδα και την οικογένειά του.

Κριστιάνο Ρονάλντο - Σύριος πρόσφυγας - Αγόρι - τρικλοποδιά

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», είπε ο πατέρας του Osama Abdul Mohsen, που παρακολούθησε τον αγώνα από τα επίσημα του Μπερναμπέου.

«Είμαι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι η αγαπημένη μου ομάδα και όλης της οικογένειας. Πίσω στη Συρία, ήταν όνειρό μας να δούμε από κοντά αυτή την ομάδα και τώρα γίνεται πραγματικότητα», πρόσθεσε ο Osama Abdul Mohsen.

Κριστιάνο Ρονάλντο - Σύριος πρόσφυγας - Αγόρι - τρικλοποδιά

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)