Ευρωμπάσκετ 2015

16 Σεπτεμβρίου 2015 12:59

Ευρωμπάσκετ 2015: Στόχος το Προολυμπιακό για την Εθνική

Η γαλανόλευκη βάζει πλώρη για το Ρίο της Βραζιλίας. Πρώτο "εμπόδιο" η Λετονία. Δείτε live τον αγώνα (17/9, 17:00) στον ANT1 και τον Αnt1news.gr.

Ευρωμπάσκετ 2015: Στόχος το Προολυμπιακό για την Εθνική
-

Έσβησε το όνειρο του μεταλλίου για την Εθνικής μας ομάδα που ηττήθηκε από τον «κακό της δαίμονα» Ισπανία με 73-71 και έμεινε εκτός 4αδας τουΕυρωμπάσκετ.

Η εθνική παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο κρισιμότερο ματς της διοργάνωσης. Σε κακή μέρα η επίθεση, ευάλωτη η άμυνα όπου οι Φούριας Ρόχας έκαναν πάρτι στα πικ εν ρολ, προεξάρχοντος του Πάου Γκασόλ.

Η «γαλανόλευκη» έχασε την ευκαιρία να κερδίσει τους Ισπανούς, οι οποίοι πέραν από τις ηχηρές απουσίες, μετρούσαν και τραυματίες. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο συγκλονιστικός με 12 πόντους, 17 ριμπάουντ και 2 τάπες Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε το σύνθημα  για αντεπίθεση στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως δεν εκμεταλλευτήκαμε το momentum του αγώνα και οι έλληνες παίκτες έπαθαν ένα ακόμη μπλακ άουτ. 

Η επίσημη αγαπημένη πλέον θα αρκεστεί στη διεκδίκηση του εισιτηρίου για το προολυμπιακό τουρνουά, έχοντας δύο ευκαιρίες. Η πρώτη είναι με τη Λετονία στις 17:00 της Πέμπτης, σε ζωντανή μετάδοση από τον ΑΝΤ1 και ant1news.gr. 

Από την πλευρά τους οι Ισπανοί έκλεισαν ραντεβού με τους Γάλλους στα ημιτελικά, με τον Γκασόλ να δίνει το σύνθημα. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)