Ευρωμπάσκετ 2015

15 Σεπτεμβρίου 2015 13:41

Ευρωμπάσκετ 2015: Τα τελευταία νέα της Εθνικής πριν το ματς με την Ισπανία

Πανέτοιμοι για ...εκδίκηση οι διεθνείς μας, στον "πρόωρο" τελικό των 19:30, που θα δείτε απο τον ΑΝΤ1 και τον Ant1news.gr. Τι μεταδίδει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Ευρωμπάσκετ 2015: Τα τελευταία νέα της Εθνικής πριν το ματς με την Ισπανία
-

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της επίσημης αγαπημένης ενόψει του "πρόωρου τελικού" κόντρα στην Ισπανία, που θα ξεκινήσει τις 19:30 και θα προβληθεί ζωντανά από τον ΑΝΤ1 και το Ant1news.gr.

Στον...δρόμο για τα μετάλλια, οι διεθνείς μας, θα έχουν στο πλευρό τους και εκατοντάδες φιλάθλους, ενώ οι Φούριας Ρόχας, θα παραταχθούν πλήρεις, παρά τα προβλήματα των τελευταίων ωρών.

Άπαντες χρήζουν φαβορί την γαλανόλευκη, που είναι αήττητη, διαθέτοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση, εκτός από τους ίδιους τους διεθνείς διεθνείς, που αφήνουν τα μεγάλα λόγια στην άκρη και είναι αποφασισμένοι να μιλήσουν με πράξεις.

Το ραντεβού με τους Ισπανούς είναι στις 19:30 και θα το παρακολουθήσετε ζωντανά απο την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και απο τον Ant1news.gr, πατώντας ΕΔΩ.

Το ζευγάρι της εθνικής μας διασταυρώνει στα ημιτελικά με αυτό της Γαλλίας με τη Λετονία, που αγωνίζονται στις 22:00 απόψε.

Την Τετάρτη, η Σερβία αγωνίζεται με την Τσεχία στις 19:30 (κι αυτός ο αγώνας θα προβληθεί ζωντανά από τον ΑΝΤ1 και το Ant1news.gr), ενώ αργότερα το βράδυ η Ιταλία αντιμετωπίζει την Λιθουανία.

Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης μεταδίδει απο την Λιλ, τα τελευταία νέα της Εθνικής μας, πριν απο το ματς με την Ισπανία.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)