Ευρωμπάσκετ 2015

14 Σεπτεμβρίου 2015 20:44

Δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Θρήνος  στην οικογένεια του "Δράκου", ο οποίος επέστρεψε εσπευσμένα στην Ελλάδα απο την Λιλ της Γαλλίας, όπου βρισκόταν για το Ευρωμπάσκετ 2015.

Δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη Γιαννάκη
-

Την απώλεια της πολυαγαπημένης μητέρας του, Καλλιόπης, θρηνεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός που οδήγησε την εθνική ανδρών στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ του 2005 στο Βελιγράδι ενημερώθηκε σήμερα το πρωί για τον θάνατο της μητέρας του κι ενώ βρισκόταν στη Λιλ, ως σχολιαστής των αγώνων της εθνικής σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Την περασμένη Τετάρτη (9/9) η κόρη του, Κέλι, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το δεύτερο εγγόνι του Παναγιώτη Γιαννάκη μετά τον Φίλιππο, και τότε ο αρχηγός της «χρυσής» εθνικής του 1987 είχε αναχωρήσει από το Ζάγκρεμπ για την Αθήνα, για να μοιραστεί τη χαρά με την κόρη του και την οικογένειά του. Το περασμένο Σάββατο (12/9) ταξίδεψε στη Λιλ για την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ, αλλά σήμερα, δύο ημέρες αργότερα, έμελλε να μάθει τα δυσάρεστα νέα και επέστρεψε άμεσα στην Αθήνα για να παραστεί αύριο στην κηδεία της μητέρας του. Η μητέρα του ήταν το τελευταίο μέλος εν ζωή από την οικογένειά του, καθώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει χάσει τον πατέρα του και τέσσερις αδελφούς.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΟΚ και η ΚΑΕ Άρης για την απώλεια της μητέρας του Παναγιώτη Γιαννάκη.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)