Ποδόσφαιρο

12 Σεπτεμβρίου 2015 20:00

Σαν σίφουνας πέρασε από τη Βέροια ο ΠΑΟΚ

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε με εμφατικό τρόπο ο Δικέφαλος του Βορρά. Ντεμπούτο Μπερμπάτοφ.

Σαν σίφουνας πέρασε από τη Βέροια ο ΠΑΟΚ
-

Με συνοπτικές διαδικασίες ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» το ματς στη Βέροια και πήρε το πρώτο του τρίποντο στη φετινή σεζόν.

Στο 17ο λεπτό ο Στέφανος Αθανασιάδης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, ενώ στο 25’ ο Μακ διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ.

Η Βέροια προσπάθησε να μειώσει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όταν δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ. Κεφαλιά του Κόλα στο 48’ απέκρουσε ο Όλσεν, ενώ το δοκάρι… σταμάτησε τον Ναζλίδη ένα λεπτό αργότερα.

Ο Τζιόλης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του ΠΑΟΚ, με δυνατό σουτ στο 55ο λεπτό.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, το ντεμπούτο του Μπερμπάτοφ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Βούλγαρος άσος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 59’, αντικαθιστώντας τον Αθανασιάδη, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά.

ΠΑΟΚ - Μπερμπάτοφ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν, Εντζεγκουέλε, Μαραγκός, Νάστος, Βεργώνης, Σιόντης (46’ Ιμπραήμ), Γιουσούφ, Αμπντούν, Μαγιέφσκι (46’ Κόλα), Ναζλίδης (68’ Καϊκούτ).

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Λέοβατς (46’ Κωνσταντινίδης), Κάτσε (73’ Σάμπο), Τζιόλης, Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης (58’ Μπερμπάτοφ).

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)