Ευρωμπάσκετ 2015

12 Σεπτεμβρίου 2015 09:19

Ευρωμπάσκετ 2015: Κόντρα στο Βέλγιο η Εθνική για την πρόκριση στους «8»

Η «γαλανόλευκη» θα παραταχθεί πάνοπλη κόντρα στο Βέλγιο. Live ο αγώνας (15.30) και στον ant1news.gr. Δηλώσεις παικτών και Κατσικάρη.

Ευρωμπάσκετ 2015: Κόντρα στο Βέλγιο η Εθνική για την πρόκριση στους «8»
-

Η Εθνική Ομάδα  αντιμετωπίζει σήμερα στις 15.30 το Βέλγιο στο «Πιερ Μορουά» της Λιλ στα νοκ άουτ παιχνίδια της φάσης των «16» του Ευρωμπάσκετ 2015.

Το αγώνα θα έχετε την ευκαιρία  να παρακολουθήσετε ζωντανά, τόσο από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, όσο και διαδικτυακά από τον Ant1news.gr.

Η «γαλανόλευκη» θεωρείται φαβορί για την πρόκριση στους προημιτελικούς, καθώς προέρχεται από 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην φάση των ομίλων, με την ψυχολογία των παικτών να βρίσκεται στα ύψη.

Η ομάδα του Έντι Καστέλς έχασε στην πρώτη φάση από την οικοδέσποινα Λετονία και την Τσεχία... στο καλάθι, αλλά νίκησε με τον ίδιο τρόπο τη Λιθουανία, διέσυρε την Εσθονία και σφράγισε την πρόκριση με την  Ουκρανία. Πρόκειται για ομάδα χωρίς μεγάλο βάθος, που δε διακρίνεται για το ταλέντο των παικτών της, ωστόσο, παίζει στα όρια της, με πάθος και συνοχή.

Η «επίσημη αγαπημένη» δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και θα παραταχθεί πάνοπλη.

Τα υπόλοιπα σημερινά ζευγάρια της φάσης των «16»: Λετονία-Σλοβενία (13:00), Ισπανία-Πολωνία (19:30), Γαλλία-Τουρκία (22:00).

Στις 19:30 θα μεταδοθεί από τον ANT1 και ant1news.gr ο αγώνας ανάμεσα στην Ισπανία και την Πολωνία, τον νικητή του οποίου θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας αν ξεπεράσει το εμπόδιο του Βελγίου.

Δηλώσεις παικτών και Κατσικάρη:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)