Ευρωμπάσκετ 2015

09 Σεπτεμβρίου 2015 11:50

Η μάχη της Εθνικής για την πρωτιά στον όμιλο ζωντανά στον ant1news.gr

Η Εθνική παίζει κόντρα στην Σλοβενία σήμερα στις 16.00 και θέλει νίκη για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου. Δείτε τον αγώνα live στον ant1news.gr.

Η μάχη της Εθνικής για την πρωτιά στον όμιλο ζωντανά στον ant1news.gr
-

Την Σλοβενία αντιμετωπίζει στις 16.00 το μεσημέρι η Εθνική ομάδα με σκοπό να κερδίσει και να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του 3ου ομίλου πηγαίνοντας στα «χιαστί» ματς της διοργάνωσης στη Λιλ, μετά και τη νίκη επί της Γεωργίας και το 3Χ3.

Τον αγώνα θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά τόσο από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 όσο και από τον ant1news.gr.

Η Σλοβενία θεωρείται ο δεύτερος «σοβαρός» αντίπαλος για την Εθνική μας στο φετινό Ευρωμπάσκετ, μετά την Κροατία, της οποίας η γαλανόλευκη επικράτησε με 72-70 μετά από μια επική ανατροπή.

Σύμφωνα με τον Φώτη Κατσικάρη οι Σλοβένοι, παρά την απουσία του Γκόραν Ντράγκιτς, δεν πρέπει να θεωρηθούν εύκολος αντίπαλος.

«Η Σλοβενία δεν έχει κάποιους σημαντικούς παίκτες, όπως ο Γκόραν Ντράγκιτς, αλλά όταν σου λείπει ένας ηγέτης αναγκάζεσαι να γίνεις πιο ομάδα και να παίξεις με περισσότερο πάθος», είπε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Γεωργία, σημειώνοντας πως «δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς».

Οι Σλοβένοι βρίσκονται στην 3η θέση του ομίλου, με δύο νίκες και μια ήττα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)