Ποδόσφαιρο

08 Σεπτεμβρίου 2015 14:55

Πλήγμα με Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό

Ο Σάντσεθ θα μείνει εκτός για 10 μέρες και θα χάσει το κρίσιμο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο την Κυριακή στo γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Πλήγμα με Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό
-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Τράβηγμα στο δικέφαλο ήταν η διάγνωση του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού για τον Σάντσεθ και ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα μείνει 10 ημέρες εκτός προπονήσεων, χάνοντας το καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι ''πράσινοι'' μετά το δύο στα δύο στο ξεκίνημα της Σούπερ Λίγκα, ευελπιστούν να τριτώσουν τις νίκες τους, ώστε να παραμείνει η ηρεμία στην ομάδα και να μην ανοίξουν νέες πληγές έπειτα από το ηχηρό ''χαστούκι'' με τον πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Ο Κλωναρίδης αποχώρησε από την προπόνηση της Τρίτης λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, οι Βέμερ και Λουντ προπονήθηκαν ατομικά, ενώ απουσίασαν οι Καρέλης, Πράνιτς, Μπεργκ, Χουχούμης και Δώνης λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδας.

Αντίθετα, ο Σωτήρης Νίνης προπονήθηκε κανονικά και θέτει υποψηφιότητα για την 11αδα, παράλληλα στην αποστολή αναμένεται να συμπεριληφθεί ο Εσιέν που ανεβάζει στροφές και ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)