Ευρωμπάσκετ 2015

04 Σεπτεμβρίου 2015 18:44

Αλλαγή στην αλλαγή στην 12άδα της Γαλλίας

Ο Τόμας Ερτέλ που κλήθηκε να καλύψει το κενό Αντουάν Ντιό, δεν θα αγωνιστεί τελικά στο Ευρωμπάσκετ. Τη θέση του πήρε ο Λέο Βέστερμαν.

Αλλαγή στην αλλαγή στην 12άδα της Γαλλίας
-



Σε μία ακόμη αλλαγή της τελευταίας στιγμής υποχρεώθηκε να προβεί ο τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ.

Ο Τόμας Ερτέλ, που αρχικά είχε «κοπεί» από την 12άδα, είχε κληθεί στη συνέχεια στην αποστολή από τον Βενσάν Κολέ για να καλύψει το κενό του τραυματία Αντουάν Ντιό, ωστόσο ο πρώτος αποφάσισε να μην αγωνιστεί τελικά στο Ευρωμπάσκετ, μετά από σχετική συζήτηση που είχε με την Αναντολού Εφές, με αποτέλεσμα να γίνει μία ακόμη αλλαγή στο ρόστερ της Γαλλίας.

Έτσι, στη θέση του Ερτέλ κλήθηκε ο 23χρονος Λέο Βέστερμαν. Αναλυτικά την τελική δωδεκάδα απαρτίζουν οι: Νικολά Μπατούμ, Νάντο Ντε Κολό, Μπορίς Ντιό, Εβάν Φουρνιέ, Μικαέλ Ζελαμπάλ, Ρούντι Γκομπέρ, Μουχαμάντου Ζάιτεθ, Σαρλ Καουντί, Τζόφρι Λοβέρν, Τόνι Πάρκερ, Φλορέν Πιετρούς και Λέο Βέστερμαν.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)