Ευρωμπάσκετ 2015

03 Σεπτεμβρίου 2015 17:16

Οι 12 «εκλεκτοί» της Λετονίας στο Ευρωμπάσκετ

Η Λετονία θα παλέψει στον Δ΄ όμιλο του Ευρωμπάσκετ με τη Λιθουανία, την Εσθονία, την Ουκρανία, το Βέλγιο και την Τσεχία.

Οι 12 «εκλεκτοί» της Λετονίας στο Ευρωμπάσκετ
-



Με στόχο να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ εμφανίζεται η Εθνική Λετονίας στη φετινή διοργάνωση, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την παρουσία της στον Δ΄ όμιλο, που είναι θεωρητικά ένα βατό γκρουπ.

Ο Άιναρς Μπαγκάτσκις ανακοίνωσε σήμερα τους 12 «εκλεκτούς» του για το Ευρωμπάσκετ, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Γιάνις Μπλουμς, που αγωνιζόταν πέρυσι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Την 12μελή αποστολή της Λετονίας συνθέτουν οι: Ντάιρις Μπερτάνς, Κάσπαρς Μπερζίνς, Γιάνις Μπλουμς, Ρόλαντς Φρεϊμάνις, Κρίσταπς Γιανιτσένοκς, Χάραλντς Κάρλις, Μάρτινς Μέιερς, Μάρεκς Μέγερις, Ζάνις Πέινερς, Γιάνις Στρέλνιεκς, Γιάνις Τίμα και Κάσπαρς Βετσβάγκαρς.

Σημειώνεται ότι η Λετονία θα παλέψει για την πρόκριση στον Δ΄ όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στη Ρίγα, μαζί με τη Λιθουανία, την Εσθονία, την Ουκρανία, το Βέλγιο και την Τσεχία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)