Ευρωμπάσκετ 2015

03 Σεπτεμβρίου 2015 12:55

Ζήσης: Η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες

"Στην επίθεση μπορούμε να βελτιώσουμε πράγματα, αλλά πάνω από όλα είναι άμυνα", τόνισε ο αρχηγός της Εθνικής. Τι δήλωσε ο Κώστας Κουφός.

Ζήσης: Η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες
-

Για τις μεγάλες δυνατότητες της ομάδας μίλησε ο αρχηγός της εθνικής Νίκος Ζήσης, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Ζάγκρεμπ, ενόψει Ευρωμπάσκετ.

Ωστόσο, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους λέγοντας ότι η ομάδα θα κοιτά το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ενώ σημείωσε πως η άμυνα είναι πάνω από όλα.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ζήσης είπε: «Είμαστε έτοιμοι και όλοι περιμένουμε να έρθει το πρώτο παιχνίδι. Σίγουρα θα βελτιωνόμαστε κατά τη διάρκεια του τουρνουά, αλλά έχει σημασία να είμαστε σε καλή κατάσταση για τον πρώτο αγώνα. Αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες. Θέλουμε να προετοιμαστούμε και θα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στα τελευταία παιχνίδια είδαμε μεγάλη βελτίωση στην άμυνα και στη διάθεση που έδειξαν όλα τα παιδιά σε αυτόν τον τομέα. Και στην επίθεση μπορούμε να βελτιώσουμε πράγματα, αλλά πάνω από όλα είναι άμυνα. Στα νοκ- άουτ παιχνίδια κρίνονται όλα».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κουφός συμπλήρωσε: «Έχουμε καλή ομάδα και είμαστε έτοιμοι. Έχουμε δυο μέρες ακόμα για προετοιμασία και ελπίζω να πάμε καλά. Κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζουμε σκληρά και με δύναμη. Θέλουμε όλοι παίκτες να κερδίζουμε και υπάρχουν οι ικανότητες. Πιστεύω ότι διαθέτουμε όλα τα κομμάτια για να συμπληρώσουμε το παζλ.  Πρώτα να περάσουμε από τον όμιλο και να είμαστε απόλυτα εντάξει για τα νοκ-άουτ παιχνίδια. Αυτή η ομάδα έχει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει κάτι καλό».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)