Ευρωμπάσκετ 2015

03 Σεπτεμβρίου 2015 11:51

Με αλλαγή της τελευταίας στιγμής η Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ

Ο Αντουάν Ντιό τραυματίστηκε και την θέση του παίρνει ο Τόμας Ερτέλ, ο οποίος αρχικά είχε "κοπεί" από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Με αλλαγή της τελευταίας στιγμής η Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ
-

Να αλλάξει τα πλάνα του στο "παρά πέντε" του Ευρωμπάσκετ αναγκάστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας Βενσάν Κολέ μετά τον τραυματισμό του Αντουάν Ντιό,  στον δεξιό μηρό.

Ο πλεϊμέικερ της Βαλένθια που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Γαλλίας, υπεβλήθη το πρωί της Τετάρτης (2/9) σε ιατρικές εξετάσεις και έμαθε πως δεν θα δώσει το παρών στη διοργάνωση.

. Ο Κολέ κάλεσε άμεσα στην εθνική ομάδα τον πλεϊμέικερ της Αναντολού Εφές Τόμας Ερτέλ, ο οποίος αρχικά είχε «κοπεί» από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, μία απόφαση που είχε προκαλέσει εντύπωση.

Η εθνική της Γαλλίας όμως μετρά ακόμα μια απώλεια, αυτή του Αλέξις Αζινσά. Ο 27χρονος σέντερ, ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας, αποχώρησε από την εθνική Γαλλία,  όπως γνωστοποίησε η Ομοσπονδία της χώρας, εξαιτίας τραυματισμού.

Έτσι οι πρωταθλητές Ευρώπης θα υπερασπιστούν τον τίτλο τους μέσα στο σπίτι τους (Λιλ) έχοντας στην τελική δωδεκάδα τους: Νίκολα Μπατούμ, Νάντο Ντε Κολό, Μπορίς Ντιό, Βενσάν Κολέ, Εβάν Φουρνιέ, Μικαέλ Ζελαμπάλ, Ρούντι Γκομπέρ, Σαρλ Καουντί, Μουχαμάντου Ζάιτεθ, Τζόφρι Λοβέρν, Τόνι Πάρκερ και Φλορέν Πιετρούς.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)