Ευρωμπάσκετ 2015

02 Σεπτεμβρίου 2015 18:58

Σρμπινόφσκι: Η πίεση είναι στην Ελλάδα

«Η πίεση είναι πάντα στο φαβορί και θα το χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε την έκπληξη», δηλώνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της FYROM ενόψει της αναμέτρησης με την Ελλάδα στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ.

Σρμπινόφσκι: Η πίεση είναι στην Ελλάδα
-


Να εκμεταλλευτεί την πίεση που θα έχει η Ελλάδα, ως φαβορί, θα επιδιώξει η εθνική ομάδα της FYROM στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ

«Δεν θα έχουμε καμία πίεση κόντρα στην Ελλάδα. Εμείς ασχολούμαστε με το μπάσκετ και δεν θα μας ενδιαφέρει κάτι άλλο. Η πίεση είναι πάντα στο φαβορί και θα το χρησιμοποιήσουμε αυτό για να κάνουμε την έκπληξη», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της FYROM Μάριγιαν Σρμπινόφσκι.

«Πιστεύω ότι στο Ζάγκρεμπ θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο» πρόσθεσε ο Σρμπινόφσκι αναφερόμενος στις 4 νίκες και 5 ήττες της FYROM στα φιλικά προετοιμασίας.  

Όπως εξήγησε «έχουμε μία ελαφρώς διαφοροποιημένη ομάδα σε σχέση με πέρυσι, αλλά θα μας βοηθήσει πολύ και ο Ρίτσαρντ Χέντριξ, παρά το γεγονός πως ήρθε λίγα κιλά βαρύτερος. Σίγουρα θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα στα φιλικά, αλλά ενδεχομένως να μίλησε και η κούραση, λόγω των πολλών ταξιδιών».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)