Ευρωμπάσκετ 2015

02 Σεπτεμβρίου 2015 12:09

Με Χάκετ και NBAers η αποστολή της Ιταλίας στο Ευρωμπάσκετ

Οι δώδεκα «εκλεκτοί» της Εθνικής Ιταλίας στη φετινή διοργάνωση.

Με Χάκετ και NBAers η αποστολή της Ιταλίας στο Ευρωμπάσκετ
-



Με ένα ταλαντούχο σύνολο και με στόχο την επιστροφή στις διακρίσεις θα παρουσιαστεί η Ιταλία στο Ευρωμπάσκετ 2015.Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι ανακοίνωσε την Τρίτη τους 12 παίκτες της «σκουάντρα ατζούρα» που θα αγωνιστούν στη φετινή διοργάνωση, ευελπιστώντας σε μία επιτυχημένη πορεία.

Στην αποστολή πρωταγωνιστούν τα ονόματα των τριών NBAers, Μάρκο Μπελινέλι (Κινγκς), Ντανίλο Γκαλινάρι (Nάγκετς) και Αντρέα Μπαρνιάνι (Νετς), καθώς και των Ντάνιελ Χάκετ (Ολυμπιακός), Αλεσάντρο Τζεντίλε (Αρμάνι Μιλάνο), Λουίτζι Ντατόμε (Φενέρμπαχτσε).

Υπενθυμίζεται ότι η Ιταλία βρίσκεται στον Β΄ όμιλο του Ευρωμπάσκετ, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στο Βερολίνο, μαζί με τη Γερμανία, τη Σερβία, την Ισπανία, την Τουρκία και την Ισλανδία.

Αναλυτικά, την 12μελή αποστολή της Ιταλίας απαρτίζουν οι: Αμεντέο Ντέλα Βάλε, Μάρκο Μπελινέλι, Πιέτρο Αραντόρι, Αλεσάντρο Τζεντίλε, Ντανίλο Γκαλινάρι, Αντρέα Μπαρνιάνι, Μάρκο Κουζίν, Λουίτζι Ντατόμε, Νικολό Μέλι, Αντρέα Τσιντσιαρίνι, Ντάνιελ Χάκετ και Ακίλε Πολονάρα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)