Ευρωμπάσκετ 2015

02 Σεπτεμβρίου 2015 10:23

Οι 12 της Γεωργίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ

Με τον Ζάζα Πατσούλια στην αποστολή της η Γεωργία επιδιώκει να κάνει την έκπληξη στον γ΄ όμιλο, στον οποίο βρίσκεται και η Εθνική μας.

Οι 12 της Γεωργίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ
-



Τους 12 παίκτες της Γεωργίας που θα κληθούν να δώσουν τη μάχη για την πρόκριση στον Γ΄ όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2015 ανακοίνωσε την Τρίτη ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Στην αποστολή ξεχωρίζει το όνομα του 31χρονου σέντερ των Μάβερικς, Ζάζα Πατσούλια, που θεωρείται το μεγάλο «όπλο» της Γεωργίας, καθώς και αυτά των Μαρκοϊσβίλι, Σανικίτζε, Σενγκέλια και Σερμαντίνι.

Υπενθυμίζεται ότι η Γεωργία μετέχει στον Γ΄ όμιλο, στον οποίο βρίσκεται και η Εθνική μας, μαζί με την Κροατία, τη Σλοβενία, τα Σκόπια και την Ολλανδία. Οι αγώνες της πρώτης φάσης του ομίλου θα διεξαχθούν στο Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά την δωδεκάδα της Εθνικής Γεωργίας απαρτίζουν οι: Γκεόρκι Τσιντσάντζε, Τζέικομπ Πούλεν, Ντούντα Σανάτζε, Μανουτσάρ Μαρκοϊσβίλι, Μπέσο Λεζχάβα, Λέβαν Πατσάτσια, Βίκτορ Σανικίτζε, Τορνίκε Σενγκέλια, Μπέκα Μπουρχανάτζε, Νίκα Μετρεβέλι, Ζάζα Πατσούλια, Γκιόργκι Σερμαντίνι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)