Ευρωμπάσκετ 2015

02 Σεπτεμβρίου 2015 09:20

Η δωδεκάδα της Βοσνίας στο Ευρωμπάσκετ

Οι δώδεκα παίκτες που επέλεξε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Η δωδεκάδα της Βοσνίας στο Ευρωμπάσκετ
-



Στους δώδεκα παίκτες της Εθνικής Βοσνίας που θα σηκώσουν το βάρος στο Ευρωμπάσκετ 2015 κατέληξε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο πρώην τεχνικός των «πράσινων» έχει ανανεώσει κατά πολύ το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βοσνίας και θέλει να οδηγήσει τη χώρα του στους νοκ άουτ αγώνες της διοργάνωσης.

Μεταξύ των 12 «εκλεκτών» του βρίσκονται οι "πρώην" παίκτες του Άρη και του ΚΑΟΔ, Μουχάμεντ Πάσαλιτς και Έντιν Μπάβτσιτς, καθώς και ο "νυν" της ΑΕΚ, Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Αναλυτικά την δωδεκάδα της Βοσνίας αποτελούν οι: Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Άλεξ Ρένφρο, Νέμανια Γκόρντιτς, Μάρκο Σουτάλο, Ντάλιμπορ Πέρσιτς, Αντίν Βράμπατς, Νέντιμ Μπούζα, Μίλαν Μιλόσεβιτς, Έντιν Μπάβτσιτς, Άντριγια Στιπάνοβιτς, Μίροσλαβ Τόντιτς και Ελμεντίν Κικάνοβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι η Βοσνία βρίσκεται στον α΄ όμιλο, η πρώτη φάση του οποίου θα διεξαχθεί στη Γαλλία, μαζί με τη Γαλλία, την Πολωνία, το Ισραήλ, τη Ρωσία και τη Φινλανδία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)