Ποδόσφαιρο

12 Αυγούστου 2015 23:53

Κατέρρευσε στο τελευταίο 10λεπτο ο Παναθηναϊκός

Μέσα σε 10 λεπτά ο Παναθηναϊκός «χάλασε» την εικόνα που είχε για 80 λεπτά στο φιλικό με την Σοσιεδάδ.

Κατέρρευσε στο τελευταίο 10λεπτο ο Παναθηναϊκός
-

 

Μέσα σε 10 λεπτά ο Παναθηναϊκός «χάλασε» την εικόνα που είχε για 80΄ στο «Ανοέτα», δέχτηκε τρία γκολ και ηττήθηκε με 3-0 από τη Σοσιεδάδ που στο μεγαλύτερο μέρος του ματς δεν έδειξε πολλά πράγματα.

Όπως συνέβη και πριν από μερικές ημέρες στο Βέλγιο με τη Μπριζ, έτσι κι στην χώρα των Βάσκων, από τη στιγμή που οι «πράσινοι» δέχτηκαν το πρώτο γκολ, κατέρρευσαν με αποτέλεσμα να δεχτούν πολύ γρήγορα άλλα δύο και να γνωρίσουν μία ακόμη «βαριά» ήττα, έστω και σε ματς ανεπίσημου χαρακτήρα.

Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημά του. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να πιέσουν ψηλά τους Βάσκους για να μην τους επιτρέψουν να κάνουν παιχνίδι, παρ΄ όλα αυτά η ομάδα του Μόιες ήταν αυτή που απείλησε στο 12΄ με την κεφαλιά του Ινίγο να περνάει λίγο άουτ.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 20΄ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, μετά το άψογο 1-2 που έπαιξαν Νίνης και Μπεργκ, με το Σουηδό να αστοχεί απέναντι από τον Ρούγι. Η «απάντηση» των Βάσκων ήρθε στο 30΄. Από στημένη φάση, ο Μάρκελ έκανε δυνατό σουτ ο Στιλ απόκρουσε προσωρινά και στο «ριμπάουντ» ο Ζόνατας έπιασε νέο σουτ από πολύ κοντά με τον Άγγλο να κάνει νέα σπουδαία επέμβαση.

Με επτά αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός και στα πρώτα 10 λεπτά οι «πράσινοι» έφτασαν δύο φορές κοντά στην επιτυχία. Αρχικά με τον Καρέλη να αστοχεί από κοντά και στο 53΄ το πλασέ του Πέτριτς από το ύψος του πέναλτι πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Παρά τις πολλές αλλαγές που έκανε ο Αναστασίου η ελληνική ομάδα διατήρησε την καλή εικόνα που είχε από το ξεκίνημα του ματς και δεν κινδύνευσε από τους γηπεδούχους.

Όλα αυτά μέχρι το 81΄, όταν στη μοναδική φάση που η άμυνα του «τριφυλλιού» δε λειτούργησε σωστά, ο Αγκιρέτσε βρήκε τον τρόπο να γυρίσει στην «καρδιά» της μικρής περιοχής κι ο Μπρούμα με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 87΄ με φάουλ του Κανάλες ήρθε το 2-0 κι ένα λεπτό μετά, από την ασυνεννοησία ανάμεσα στον Ταυλαρίδη και στον Γιαννακόπουλο, ο Αγκιρέτσε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ (Μόιες): Ρούγι, Μπεργκάρα (66΄ Πάρντο), Ινίγο, Γκρανέρο, Θουρουτούθα (66΄ Κανάλες), Κάστρο, Ζόνατας (46΄ Αγκιρέτσε), Ντ. Ρέγες, Ντε Λα Μπέγια, Αριτς, Κοντσία (66΄ Έκτορ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Στιλ (76΄ Γιαννακόπουλος), Χουχούμης (46΄ Σάντσεθ), Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής (62΄ Δώνης), Βέμερ (46΄ Μαρινάκης), Πράνιτς (46΄ Νάνο), Ζέκα (76΄ Αγγελόπουλος), Ατζαγκούν (46΄ Λουντ), Νίνης (46΄ Κλωναρίδης), Καλτσάς (46΄ Πέτριτς), Μπεργκ (46΄ Καρέλης).

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)