Ποδόσφαιρο

08 Αυγούστου 2015 21:39

Με γκέλα έκανε ποδαρικό στο πρωτάθλημα η Τσέλσι

Δύο βαθμούς έχασε στην έδρα της η Τσέλσι στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ. Νίκη για την Γιουνάιτεντ επί της Τότεναμ.

Με γκέλα έκανε ποδαρικό στο πρωτάθλημα η Τσέλσι
-



Ξεκίνημα με το αριστερό έκανε η Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι «μπλε», που έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 52ο λεπτό λόγω αποβολής του Κουρτουά, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την αξιόμαχη Σουόνσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να απωλέσουν με το… καλημέρα δύο βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, εντούτοις η Τσέλσι ήταν αυτή που ευτύχησε να προηγηθεί χάρη σε γκολ του Οσκάρ στο 23΄. Λίγο αργότερα (29’), η Σουόνσι ισοφάρισε με τον Αγιού, όμως στο 30΄ βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ από αυτογκόλ του Φεντερίκο Φερνάντες.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκομίς στο 55΄, ο οποίος κέρδισε και την αποβολή του Κουρτουά. Η Σουόνσι μάλιστα πίεσε και για ένα τρίτο γκολ, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως δεν κατάφερε να το πετύχει.

Νωρίτερα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 1-0 την Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ» και έκανε νικηφόρα πρεμιέρα, ενώ η Έβερτον έμεινε στο 2-2 με την Γουότφορντ. 

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -Τότεναμ 1-0
Μπόρνμουθ-Άστον Βίλα 0-1
Έβερτον-Γουότφορντ 2-2
Λέστερ-Σάντερλαντ 4-2
Νόριτς-Κρίσταλ Πάλας 1-3
Τσέλσι-Σουόνσι 2-2
Άρσεναλ-Γουέστ Χαμ 9/8
Νιούκαστλ-Σαουθάμπτον 9/8
Στόουκ Σίτι-Λίβερπουλ 9/8
Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Σίτι 10/8

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)