Γενικά

27 Ιουλίου 2015 08:46

Ο Νεϊμάρ στο πρώτο του τουρνουά πόκερ

Ο Βραζιλιάνος μάγος της μπάλας πήρε μέρος στο Brazilian Poker Series με στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα που έχει συστήσει.

-

Ο άσος της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας, Νεϊμάρ, συμμετείχε στο πρώτο του μεγάλο τουρνουά πόκερ, σε μία προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Neymar Jr Charity Home Game.

Το ίδρυμα που σύστησε το 2014 ενισχύει οικονομικά μαθητές από άπορες οικογένειες της Βραζιλίας.

Οι θαυμαστές του Βραζιλιάνου μάγου της μπάλας είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν online στην πλατφόρμα Poker Stars για να διεκδικήσουν τρία δωρεάν εισιτήρια προκειμένου να παίξουν στο τουρνουά Brazilian Poker Series και να διεκδικήσουν την πιθανότητα να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με το ίνδαλμά τους.

Άλλωστε, η συμμετοχή στο τουρνουά ήταν «τσουχτερή», σχεδόν 900 δολάρια, ποσό που είναι απαγορευτικό για τους περισσότερους Βραζιλιάνους.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Νεϊμάρ παραδέχθηκε ότι έχει ακόμα πολλά να μάθει στο πόκερ. «Είναι ένα άθλημα που απαιτεί μεγάλη ευστροφία. Εάν δεν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος ψυχολογικά, μπορεί να “προδώσεις” το φύλο στου στον αντίπαλο», ανέφερε.

Το τουρνουά μεταδόθηκε διαδικτυακά από το PokerStars.tv ενώ οι φίλοι του Νεϊμάρ είχαν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για την πρόοδό του μέσω του hashtag #HomeGameNJR.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)