Ποδόσφαιρο

16 Ιουλίου 2015 00:12

Δεν παίζουν μπάλα Ριβάλντο και υιός… ζωγραφίζουν (βίντεο)

Η νίκη της Μότζι Μίριμ επί της Μακάε ήταν, αποκλειστικά και μόνο, υπόθεση της οικογένειας Ριβάλντο.

-

Οικογενειακή υπόθεση έκαναν τη νέα νίκη της Μότζι Μιρίμ, ο Ριβάλντο με τον 20χρονο γιο του Ριβαλντίνιο. Αμφότεροι, σκόραραν στην επιτυχία της Μότζι με σκορ 3-1 απέναντι στην Μακάε, σε αναμέτρηση για τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αλλά και της Μπαρτσελόνα, συμμετείχε και στα τρία γκολ που σημείωσε η ομάδα του, πριν αποχωρήσει από το γήπεδο στο 50' του αγώνα. Ήταν εκείνος που έκανε την σέντρα στο γκολ με κεφαλιά που σημείωσε ο γιος του, μόλις τρία λεπτά μετά την έναρξη. Σημείωσε το δεύτερο με πέναλτι στο 17', πριν ο Τζούνιορ νικήσει σε τετ α τετ τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Ο Πιπίκο, σημείωσε το γκολ της παρηγοριάς για τους επισκέπτες στο 81'. Ο Ριβάλντο, κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για το 1999, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα, στην οποία είναι ιδιοκτήτης, επέστρεψε σε ηλικία 43 ετών στην αγωνιστική δράση, 15 μήνες μετά την αποχώρησή του από τα γήπεδα και έπαιξε 70' στην νίκη της ομάδας του με σκορ 2-1 κόντρα στην Ναούτικο. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της Μότζι Μιρίμ στα τελευταία 11 παιχνίδια και συνεχίζει την προσπάθεια ν' αποφύγει τον υποβιβασμό.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)