Ποδόσφαιρο

04 Ιουνίου 2015 12:01

Δυσαρέσκεια για Περέιρα στον Ολυμπιακό

Ο Πορτογάλος θα κληθεί άμεσα να δώσει εξηγήσεις στη διοίκηση για το ταξίδι του στην Γλασκώβη και τις συζητήσεις με τους Ρέιντζερς.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Το ταξίδι του Βίτορ Περέιρα στη Γλασκώβη και οι συζητήσεις που είχε με τους Ρέιντζερς ίσως του στοιχίσουν τη θέση στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος θα κληθεί άμεσα να δώσει εξηγήσεις στη διοίκηση μετά το «φάουλ» που έκανε λίγες ημέρες πριν από τον τελικό του κυπέλλου με την Ξάνθη. 

Η αποκάλυψη από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης του πραγματικού λόγου του ταξιδιού του Περέιρα στη Σκωτία (είχε επαφές με τους Ρέιντζερς προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «διαμαρτυρόμενων» εφόσον εξασφάλιζαν το εισιτήριο της ανόδου στην πρώτη κατηγορία) προκάλεσε δυσαρέσκεια στους πρωταθλητές Ελλάδος. Το γεγονός πως ο Ίβηρας δεν ενημέρωσε τη διοίκηση της ΠΑΕ αλλά και ότι οι συζητήσεις με άλλη ομάδα έγιναν εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων, είχε ως συνέπεια την αλλαγή του κλίματος για τον Περέιρα. 

Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Πορτογάλος θα συνέχιζε στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν, αίφνης τα δεδομένα άλλαξαν και το μέλλον του βρίσκεται στον «αέρα». Ήδη το όνομα του Μαρσέλο Μπιέλσα έπεσε στο τραπέζι. Ο Αργεντινός, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από τη Μαρσέιγ, προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους» και η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)